Diensten - Schilderwerken

Uw huis of bedrijf heeft een likje verf nodig? Suiker en Prudon Schilderwerken uit Hattem komt graag bij u langs om de zaak door te spreken. Samen met u kijken we meteen of alleen schilderen wel voldoende is. Misschien bladdert de oude verflaag af en moet er meer gebeuren.

Door regelmatig te controleren of onderhoud nodig is, blijven de onderhoudskosten beperkt. U kunt dan immers op tijd ingrijpen, waardoor de kans op vervolgschade aan de kozijnen en/of ramen nihil is. Uitstel van onderhoud verergert daarentegen de situatie.

Verf heeft daarbij natuurlijk een theoretische levensduur, die in de praktijk alleen haalbaar is wanneer aan een aantal voorwaarden is voldaan. Goed onderhoud is niet alleen het intact houden van de beschermlaag, het is vooral ook een kwestie van goed kijken naar de overige factoren. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de ligging van het gebouw of aan een lekkende dakgoot die de levensduur flink kan beperken. Voordat u gaat schilderen, moet u deze factoren onder controle hebben.

Wij brengen het persoonlijk voor u in kaart en doen u graag een vrijblijvende offerte toekomen.

 

Laatste update: